Ballenjongens, vaandeldragers voor Ajax - FC Groningen

Bron: www.ajaxlife.nl

Dit is een goede plek om naar de wedstrijd te kijken, toch?© De Brouwer

We mogen weer! Het trainingskamp in Qatar is bijna afgelopen en over precies een week begint de tweede seizoenshelft. Daarin moet Ajax een achterstand van vier punten op PSV goedmaken en de andere ploegen onder zich houden. En dan zou het ook mooi zijn als Ajax het goed doet in Europa.

Om deel twee van dit seizoen goed te beginnen moet Ajax om ieder geval in de Arena van FC Groningen winnen. De eerste eredivisiewedstrijd begint vrijdag 16 januari om 20.00 uur. En jij kunt erbij zijn!

Want zoals bij elke thuiswedstrijd zoeken we twee ballenjongens/-meisjes en vier vaandeldragers die bij de opkomst van de spelers met de Ajaxvlag het veld oplopen. Maar dat is niet alles, voor Ajax - FC Groningen zoeken we ook nog vier vaandeldragers die met de vlag van de bezoekers willen lopen. Dat doe je wel gewoon in Ajaxkleding.

Wat moet je doen om te winnen? Heel simpel: de prijsvraag goed beantwoorden in het onderstaande formulier. Dat kan tot en met zondag. Vul ook even je lidnummer in, zodat we gegevens kunnen controleren.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16842