Milik wil bij Ajax blijven en van Bergkamp leren

Bron: www.ajaxtotaal.nl

In een interview met ELF Voetbal Magazine benadrukt de 20-jarige spits Arek Milik nog maar eens dat hij dolgraag bij Ajax wil blijven.

Milik: “Bij Ajax speel je ieder jaar om de titel en de kans op deelname aan de Champions League is groot. En welke aanvaller kan zeggen dat hij elke dag aanwijzingen krijgt van Dennis Bergkamp? Ik voel mij een bevoorrecht mens. Het zou mooi zijn als ik hier een paar jaar kan blijven, ik vind het lastig om steeds te moeten verhuizen, om me steeds weer aan te moeten passen.” De Poolse international legt verder uit. “Ik woon hier nu een halfjaar en doe mijn best om de taal te leren, maar ik moet nog steeds wennen. Ik heb geen zin om dat iedere keer mee te moeten maken. Natuurlijk droom ik net als iedere jongere prof ervan om ooit voor een Europese topclub te spelen. Maar dat is iets voor later”, aldus Milik, die momenteel wordt gehuurd van Bayer Leverkusen en waarvan de optie door Ajax in de winterstop gelicht zal worden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2014/12/24/milik-wil-bij-ajax-blijven-en-van-bergkamp-leren/