Scherpe voorhoede Jong Ajax velt RKC

Samenvatting:De eerste helft was abominabel van beide kanten. Jong Ajax speelde onzorgvuldig en slaagde er niet in om het spel te maken. RKC Waalwijk zette daar niks tegenover, waardoor er nauwelijks kansen werden gecreƫerd. Pas vlak voor de rust viel de eerste echte kans en die ging er dan ook prompt in. Danny Bakker stuurde Sam Hendriks weg met een goede dieptepass, waarna Hendriks breed legde op Zivkovic. Laatstgenoemde tikte de 1-0 simpel binnen.

Na de rust kwam de wedstrijd pas los. Hendriks stuurde Becker in de 47ste minuut diep met een prachtige pass, waarna Becker beheerst binnenschoot. Vervolgens leek RKC wakker te zijn geschud en zetten de Brabanders wat aan, maar het was Ajax dat weer tot scoren kwam. In de 77ste minuut stoomde Becker op aan de linkerkant, waarna hij voorgaf op Zivkovic, die opnieuw simpel binnen tikte.