FIFA WK Voetbal: Wedstrijdschema Achtste Finales met Aanvangstijden

Bron: www.nieuwslog.nl

Alle 32 wedstrijden in de groepsfase zijn gespeeld, en daardoor is nu definitief bekend welke landen zijn doorgedrongen naar de achtste finales. In groepsfase waren een aantal grote verrassingen, waaronder uiteraard de uitschakeling van regerend wereldkampioen Spanje, maar ook de uitschakeling van Engeland en Portugal was een grote verrassing.

In de groepsfase werden voetbalsupports enorm verwend met mooie wedstrijden met een verrassend spelverloop. Er werd veel gescoord dit keer, in totaal werd er 136 keer gescoord. Ondanks dat Van Gaal heel veel kritiek over zich heen kreeg omdat hij niet aanvallend genoeg zou spelen heeft juist Oranje het meeste aantal doelpunten gescoord in de groepsfase. Nederland scoorde 10 keer, Colombia 9 keer en Frankrijk 8 keer.Tijdens de achtste finales worden er twee wedstrijden per dag gespeeld, hieronder het complete overzichten. De aangegeven tijden zijn Nederlandse tijd.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1237957-fifa-wk-voetbal-wedstrijdschema-achtste-finales-met-aanvangstijden/