Overmars met vertrouwen naar eventuele Muric-rechtszaak

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Vanochtend werd bekend dat vleugelaanvaller Robert Muric officieel bij Ajax heeft getekend. Dit kwam enigszins als een verrassing, aangezien er nog geen duidelijkheid was over de status van de speler. Zijn club, Dinamo Zagreb, claimt dat Muric nog een eenjarig contract heeft. Ajax en Muric zelf zeggen dat de Kroaat transfervrij is. Aangezien er in dat geschil nog geen oplossing is, dreigt een rechtszaak.

De Kroatische nationale voetbalbond heeft het contract van Muric erkend, maar de FIFA en de UEFA staan daar nog boven. Vanuit de FIFA en de UEFA zijn echter nog geen uitspraken verschenen over de zaak. Ajax heeft wel informatie ingewonnen bij de KNVB, die bond denkt dat Muric transfervrij is en geeft Ajax een goede kans als het tot een rechtszaak bij de FIFA of UEFA komt. Directeur voetbalzaken van Ajax, Marc Overmars, is het daarmee eens. “Een eventuele rechtszaak zien we met vertrouwen tegemoet”, aldus Overmars tegenover Voetbal International.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2014/06/18/overmars-met-vertrouwen-naar-eventuele-muric-rechtszaak/

Gegevens

Onderwerpen: FIFA, KNVB, UEFA, Transfers
Tags: Nieuws