AJAX KAMPIOEN NA SALONREMISE

Bron: www.ajaxshowtime.com

In een stadion vol met Ajax-supporters, maar zonder VAK410, kwam Ajax al binnen enkele minuten met de schrik vrij. Bel Hassani kon vrij koppen, maar deed dat ruim naast. Het waarschuwingsschot bleek raak want Ajax nam het spel over. De bal ging rond en De Boer was aan de zijlijn aanjager van zijn ploeg.

Voor het doel van Heracles was er echter weinig te beleven. Schöne en Boilesen zagen pogingen geblokt worden, maar het werd vooral duidelijk dat de aanval amper werd bereikt. Het was dan ook niet gek dat het eerste gevaar en zelfs een goal uit een vrije trap kwam. Schöne vuurde een dwarrelbal richting Pasveer en die was kansloos via de onderkant van de lat: 0-1.

Ajax leek de intentie te hebben om door te gaan. Het was hier en daar dreigend al was Uth aan de overkant het gevaarlijkst met een schot dat naast ging. Het bleek een voorbode voor wat komen ging. Denswil beging een domme overtreding buiten de zestien en Cziommer pakte het cadeautje uit. Cillessen was kansloos, mede omdat hij de verre hoek vrij liet en achter de muur stond: 1-1.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/78743/live-14-30-uur-heracles-ajax-0-0-.html