De nooïzer, voor een zwakzinnig voetbalsfeertje

Bron: www.afca.nl

Frank de Boer maakt heel soms een foutje. Zoals vorig seizoen bij de halve finale bekerwedstrijd tegen az. Hij stelde toch een half b-team op, ongetwijfeld met het idee dat we zo ook wel van az konden winnen. Eerlijk is eerlijk: Ajax speelde niet eens zo slecht, maar verloor wél. En daardoor liepen wij een bekertitel en een gezellig dagje zuipen en slopen in 010 mis. Dit zeldzame foutje heeft Ajax vorig jaar al enigszins goed gemaakt met de titel. Maar de echte revanche moet donderdag plaatsvinden, als Ajax weer in de halve finale tegen az speelt. We zijn erg toe aan een dagje in 010, dus winst is noodzakelijk!

Behalve deze sportieve wraak is er nog een reden om van az te móeten winnen. En dat heeft te maken met het publiek van az. Fans van die club gaan vaak prat op hun zogenaamde noordhollandse nuchterheid, hun westfriese no-nonsense, dat ze altijd zo lekker met beide beentjes op de grond blijven staan. Maar is dat wel zo?

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/de-nooizer-voor-een-zwakzinnig-voetbalsfeertje/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=de-nooizer-voor-een-zwakzinnig-voetbalsfeertje

Gegevens