De Boer: “We hebben een hele goede dag gehad”

Bron: ajax1.nl

Frank de Boer was erg tevreden over de winst van zijn ploeg op AZ. “Ze hadden een totale off-day en ik denk dat wij vandaag een hele goede dag gehad hebben”, vertelde de trainer na het duel. Afgelopen donderdag verloor Ajax van Salzburg, maar het herstel duurde niet lang. “Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk terugkomen in het goede gevoel. De wedstrijd tegen Salzburg vond ik een incident.”

De Boer is erg te spreken over de resultaten van Ajax in de competitie. De Amsterdammers zijn al twaalf duels ongeslagen. “We staan niet voor niets bovenaan. We hebben goede wedstrijden gehad. Soms was de eerste helft wat minder, soms was de tweede helft niet goed. Maar we doen het wel aardig volgens mij.”

Lerin Duarte maakte zondag twee doelpunten tegen AZ, De Boer was na afloop erg blij voor hem. “Het was voor Lerin een zware wedstrijd afgelopen donderdag. Dat knaagt aan hem ook. We hebben een goed gesprek gehad samen. Als je dan ziet dat hij goed terugkomt met twee goals en gewoon goed spel. Dat is hartstikke mooi voor hem en het team.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-boer-we-hebben-een-hele-goede-dag-gehad/