Reactie AFCA SC over verplaatsen rkc-Ajax.

Bron: www.afcasupportersclub.nl

Gisteren is AFCA SC in gesprek geweest met de directie van Ajax onder andere over het verplaatsen van de competitiewedstrijd rkc-Ajax naar de middag van 3 april om 15.45.

Zoals bekend is onder andere deze wedstrijd verplaatst vanwege problemen met politie inzet doordat de nucleaire top in Den Haag wordt gehouden en daar blijkbaar alle beschikbare capaciteit voor nodig is.

De wedstrijd is verplaatst naar een zeer supportersonvriendelijk aanvangstijdstip. Zowel het bestuur van de AFCA SC maar ook Ajax, betreuren dit. Op de achtergrond is Ajax via verschillende wegen nog pogingen te doen om de wedstrijd wel op een voor supporters goed tijdstip te verplaatsen. Vanwege de zeer krappe speelkalender van Ajax zijn er niet veel opties, zeker ook niet vanwege doordeweekse verplichtingen van Ajax. Daarnaast is de KNVB ook bezig bij de UEFA om voor deze wedstrijden uitzonderingen te maken, en de wedstrijd te laten spelen op het van origine bedachte tijdstip.

Wordt vervolgd.

Bestuur AFCA Supportersclub

……

Lees het volledige artikel op http://www.afcasupportersclub.nl/nieuws/afca-nieuws/2290-reactie-afca-sc-over-verplaatsen-rkc-ajax

Gegevens