Ajax om de tafel met drie talenten

Bron: www.ajaxupdate.nl

Davy Klaassen en Joël Veltman lieten tijdens het trainingskamp in voorbereiding op de tweede seizoenshelft al blijken langer door te willen bij Ajax, vanuit de club is nu ook de intentie om te praten over een nieuw contract. Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft aangegeven het contract van het duo open te willen breken, daarnaast wil hij deze maand met nog een talent in gesprek over een nieuwe verbintenis.

“We hebben de intentie uitgesproken de contracten open te breken, op te waarderen en te verlengen”, zegt Overmars in gesprek met De Telegraaf. Klaassen en Veltman, dit seizoen echt doorgebroken in Amsterdam, waren zelf eerder ook al duidelijk in de ochtendkrant. “We staan open voor contractverlenging, willen nog niet weg bij Ajax.”

“Nog in januari zullen we praten”, vervolgt Overmars zijn verhaal. “Of we ze vijf jaar kunnen vastleggen, ligt ook aan hen. Overigens hoort Stefano Denswil ook in dit rijtje.” Het contract van Denswil loopt nog tot de zomer van 2015. Klaassen (2016) en Veltman (2017) zijn in het bezit van verbintenissen die nog langer doorlopen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2014/01/ajax-om-de-tafel-met-drie-talenten/