Kishna: “De eerste actie was meteen lekker”

Bron: ajax1.nl

Gisteren maakte Ricardo Kishna zijn officieuze debuut in het eerste elftal van Ajax. Vanaf rechts stoomde hij meerdere malen op en speelde hij behendig zijn directe tegenstander uit. Genoeg redenen voor De Telegraaf om te praten met het talent van Ajax. “De eerste actie was meteen lekker. Dan zit je meteen goed in je vel”, licht Kishna toe.

De flankspeler lijkt ook goed in zijn vel te zitten door uitspraken van Frank de Boer. De oefenmeester gaf aan dat Ajax niet meer de transfermarkt opgaat, omdat er in de jeugdopleiding genoeg goede flankspelers rondlopen. “Dat is alleen maar fijn en geeft een extra motivatie om te laten zien dat ik daar moet komen te staan.”

Ook kwam voor Kishna het nieuws dat hij voorlopig niet meer terugkeert naar de A1 van Ajax. Kishna maakt in de winterstop de overstap naar het beloftenelftal van de Amsterdammers. Hier zal hij nog wel langer voetballen, want zijn aflopende contract ligt al klaar om ondertekend te worden. “Het is zo goed als rond. Nog een paar puntjes op de i en dan moet het goed komen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/kishna-de-eerste-actie-was-meteen-lekker/