Fischer: “We hebben best makkelijk gevoetbald”

Bron: ajax1.nl

Viktor Fischer baalde er een beetje van dat hij slechts 45 minuten mocht spelen. Dat laat de jonge Deen blijken op Ajax TV. “Ik had graag door willen voetballen, zeker. We hadden nog makkelijk drie kwartier kunnen spelen. Maar, we hebben veel spelers die hun minuten moeten maken”, vertelde de international.

Ook had Fischer meer in willen brengen tijdens het duel tegen Galatasaray SK. “Ik had heel graag willen scoren of een assist willen geven, in ieder geval meer dan we in de eerste helft hebben gecreëerd. Dat vond ik niet genoeg. We hebben heel veel kansen gehad en hadden zomaar met 1-3 voor kunnen staan”, legde de aanvaller uit.

Frank de Boer ziet ook dat Fischer af en toe pech heeft. “Het zat Fischer niet mee. Dan maakt hij de goal, wordt hij ten onrechte afgevlagd. Dat was jammer, want we hadden zeker een doelpunt verdiend de eerste helft,” zei de balende trainer. Al met al is Fischer tevreden met het vertoonde spel tegen de Turkse tegenstander: “Ik vond dat we heel veel dingen goed hebben gedaan en best makkelijk hebben gevoetbald. Maar we zijn niet scherp genoeg geweest en dan win je geen voetbalwedstrijd.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/fischer-we-hebben-best-makkelijk-gevoetbald/