De Boer: “Heel goed gevoel trainingskamp”

Bron: ajax1.nl

Frank de Boer vond dat Ajax “bij vlagen goed heeft gespeeld”. Tegenover Ajax TV vertelde hij dat zijn elftal in ieder geval in de eerste helft een doelpunt had verdiend. “Het was een systeem waar wij nog nooit tegen gespeeld hebben. Als je dan nog zoveel kansen creëert, dan doe je jezelf tekort”, vindt de trainer.

“De eerste helft was Galatasaray niet op volle oorlogssterkte, maar er stonden aardig goede spelers in”, legt De Boer uit. In de eerste helft speelde hij met het voorlopige basiselftal van Ajax. Normaal gesproken is dit het team (met Siem de Jong in de spits) dat tegen PSV gaat spelen, vertelde de oud-international.

Frank de Boer bevestigde dat Ajax geen spelers zal aankopen tijdens deze transferperiode. “Ik heb gewoon een heel goed gevoel overgehouden aan dit trainingskamp tot nu toe. Als we elf tegen elf spelen is het een heel hoog niveau van beide elftallen. Als je dan zoveel talent hebt en je gaat weer een speler halen, waar moet je die talenten dan neerzetten?” De trainer geeft dus de kans aan de talenten van Ajax om zich in de komende seizoenshelft (opnieuw) te bewijzen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-boer-heel-goed-gevoel-trainingskamp/