Stadsdeel Zuid Oost draait Ajax fanzine De Meersche Helden de nek om- Koop de Meersche Helden!

Bron: www.afca.nl

Een paar overijverige ambtenaren van stadsdeel Zuid Oost proberen al geruime tijd Ajax fanzine de Meersche Helden de nek om te draaien. Door beperkingen in verkoopgebied op te leggen aan de verkopers van De Meerse Helden, zijn zij mede verantwoordelijk voor steeds verder dalende verkoop van losse nummers. De Meersche Helden verschijnt maximaal 6 keer per jaar en kost 2,50 per los nummer. De Meersche Helden is het enige overgebleven onafhankelijke fanzine, na het verdwijnen van De Schijnbeweging, De Ajax Ster en Dapp’re Strijders.

Wat is er aan de hand? Tijdens de verkoop van de laatste uitgave van seizoen 2011-2012 kwam de milieupolitie op bezoek. Plotseling werd om een vergunning gevraagd, terwijl pas zo’n veertien jaar fanzines worden verkocht bij de Arena. Eerst De Ajax Ster, daarna Dappere Strijders en nu dus De Meersche Helden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/stadsdeel-zuid-oost-draait-ajax-fanzine-de-meersche-helden-de-nek-om-koop-de-meersche-helden/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=stadsdeel-zuid-oost-draait-ajax-fanzine-de-meersche-helden-de-nek-om-koop-de-meersche-helden

Gegevens

Onderwerpen: AFCA, ArenA, AT5, De Meer, Sponsor, Supporters
Tags: Algemeen, AFCA
Clubs: AFC Ajax