Voorbeschouwing: Attractief onderonsje tussen NAC en AZ (22 september 2013)

Bron: www.nieuwslog.nl

Twee ploegen die beide een eigen verhaal hebben, staan dit weekend gepland in één duel. NAC, dat niet goed draait en 15e staat, krijgt de huidige nummer 5 op bezoek, namelijk AZ. De Alkmaarders moesten Jozy Altidore en Adam Maher laten gaan maar anticipeerden uitstekend op de transfermarkt door enkele nuttige spelers aan te trekken. Alles lijkt er op dat het duel in Breda zeer attractief zal gaan worden. Kijk je ook mee?

AZ verloor dit seizoen de Johan Cruijff Schaal, nadat het 2-0 voor stond tegen Ajax. Desondanks werden prima resultaten geboekt. Met 10 punten staat de ploeg van Gertjan Verbeek momenteel vijfde, net onder PEC, PSV, Heerenveen en Ajax. Bovendien werd de groepsfase van de Europa League, doordat AZ over twee duels de baas was over Atromitos. Daarna verliep de eerste wedstrijd in de Europa League wel redelijk goed voor AZ, met een overwinning Maccabi.

Bij NAC verloopt het seizoen minder gelukkig. Tot voor afgelopen speelronde behaalden de Brabanders slechts twee punten uit vijf duels. Plotseling won NAC echter met 1-5 op bezoek bij Roda JC en dat mag zeker een verrassing genoemd worden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1234766-voorbeschouwing-attractief-onderonsje-tussen-nac-az-22-september-2013/