Van der Sar kijkt uit naar Champions League

Bron: ajax1.nl

Edwin van der Sar staat als directeur marketing aan de vooravond van een nieuw avontuur in de Champions League. Ajax neemt het in zes wedstrijden op tegen niet de minste tegenstanders. FC Barcelona, AC Milan en Celtic staan op de planning. Van der Sar vindt het juist mooi.

“Voor de uitstraling en de naam is het fantastisch. Het zijn drie mooie clubs die we treffen, dat is ongelooflijk mooi. Het zullen onbeschrijflijke wedstrijden worden”, zegt Van der Sar in gesprek met NOS Radio 1. Ajax begint woensdagavond met een uitwedstrijd tegen FC Barcelona.

Op dit moment is de voormalig keeper ook afgezant voor de European Club Association (ECA). “Ze vertegenwoordigen de belangen van de Europese clubs. Van daaruit wordt vergaderd en worden belangrijke zaken besproken die wij op de agenda willen hebben.” Van der Sar zal hier het voorzitterschap van de werkgroep jeugd op zich nemen.

Van der Sar houdt zijn conditie nog altijd op peil. “Ik heb het geluk dat ik af en toe met het tweede mee kan trainen. Er is een moment van komen en van gaan. Daarna komen er nieuwe uitdagingen”, aldus de Ajacied.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/van-der-sar-kijkt-uit-naar-champions-league/