Ajax dicht bij aantrekken IJslands talent (16)

Bron: ajax1.nl

Kolbeinn Sigthórsson krijgt naar alle waarschijnlijkheid een landgenoot bij Ajax. De Amsterdammers hebben volgens De Telegraaf een driejarig contract aangeboden aan Ottar Magnus Karlsson. De IJslander is een 16-jarige spits en komt momenteel nog uit voor Vikungur. Ajax is de laatste maanden bezig met het aantrekken van jeugdtalenten. Riechedly Bazoer en Vaclav Cerny zijn hier voorbeelden van.

Karlsson liep twee keer stage bij Ajax en overtuigde in die periodes de trainers bij de Amsterdamse club. “Ottar heeft een driejarige aanbieding ontvangen en zal zich daar de komende dagen over buigen”, geeft de zaakwaarnemer van de spits aan tegenover de Nederlandse krant. “Maar hier komen we altijd uit”, spreekt De Koning vertrouwen uit.

“Ze vinden hem een grote, sterke spits, die ondanks zijn lengte mobiel en snel is”, licht de zaakwaarnemer toe. Afgelopen vrijdag bespraken Ottar Magnus Karlsson en Marc Overmars de details van zijn contract. Karlsson is jeugdinternational voor IJsland en zal waarschijnlijk komend seizoen te bewonderen zijn op De Toekomst.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-dichtbij-aantrekken-ijslands-talent-16/