Ajax bevestigt oefenwedstrijd tegen AC Milan

Bron: ajax1.nl

Ajax speelt op 25 mei 2013 een oefenwedstrijd tegen AC Milan. Dit bevestigde de Amsterdamse club op de website. De oefenwedstrijd maakt deel uit van een oefentrip in China, die van 20 tot en met 26 mei duurt. “Het is fantastisch voor onze naam en onze uitstraling dat we naar China gaan”, geeft directeur marketing Edwin van der Sar aan op de website.

“Het is een ontzettend groot land met enorm veel potentie. Daarom zijn we blij dat we uitgenodigd zijn om deze wedstrijd te spelen. Als club willen we natuurlijk ons visitekaartje afgeven, dus reizen we met een zo’n sterk mogelijke selectie naar Beijing.” Voor Frank de Boer,  Marc Overmars en Edwin van der Sar is het een bijzondere wedstrijd tegen AC Milan. In 1995 wonnen zij de Champions League ten koste van de ploeg uit Italië.

Voor Frank de Boer kent de wedstrijd nog een extra bijzonder tintje. De oefenmeester van Ajax won op 8 december 2010 in de laatste poulewedstrijd van de Champions League met 0-2 van AC Milan. Dit was het eerste officiële duel onder leiding van De Boer, die toen nog interim-trainer was vanwege het vertrek van Martin Jol.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-bevestigt-oefenwedstrijd-tegen-ac-milan/