Chelsea Ghana debuteert op Copa Amsterdam

Bron: ajax1.nl

Donderdag werd de laatste deelnemer van de AEGON Copa Amsterdam 2013 bekend. Chelsea Ghana maakt voor het eerst deel uit van het jeugdtoernooi, dat gehouden wordt op 18, 19 en 20 mei. De ploeg uit Afrika komt in de poule bij Ajax, Ajax Cape Town en Borussia Mönchengladbach. Met deze aankondiging is het deelnemersveld van de negende editie compleet.

In totaal spelen acht ploegen op de AEGON Copa Amsterdam. Ajax, Ajax Cape Town, Borussia Mönchengladbach en Chelsea Ghana vormen samen poule A, terwijl Tottenham Hotspur, Fluminense, Cruzeiro en Men United gaan strijden in poule B. Men United is een talentenploeg onder leiding van Ronald de Boer.

Men United bestaat nu nog uit heel veel voetballers, maar na een stemronde blijven er 325 talenten over. 24 april volgt dan de eerste proef, waarin de spelers zich mogen bewijzen op sportcomplex De Toekomst, de thuisbasis van de jeugd van Ajax. 50 spelers blijven over, die zich nog één keer in het zweet moeten werken om bij de laatste 24 talenten te behoren, die in de definitieve selectie komen van Men United.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/chelsea-ghana-debuteert-op-copa-amsterdam/