De Boer: “Gelukkig spelen we thuis tegen ADO”

Bron: ajax1.nl

Ajax neemt het zondag op tegen ADO Den Haag. Na de bekerclash van afgelopen donderdagavond moet de ploeg van Frank de Boer in het spoor zien te blijven van koploper PSV. De trainer zelf is blij dat het duel in de eigen ArenA wordt gespeeld. “Thuis kunnen onze eigen fans de ploeg een extra ‘push’ geven. Met behulp van onze supporters kunnen we tegen ADO een goed resultaat neerzetten en weer verder vooruit kijken.”

Via de officiële kanalen van Ajax blikt Frank de Boer vooruit op het duel met ADO. Na de uitschakeling in Europa strijdt Ajax nog mee om twee prijzen. Over beide heeft De Boer een goed gevoel. “Nu moeten we ons focussen op het kampioenschap en de beker. We zijn tegen Steaua onnodig uitgeschakeld. Dat was een dure les.”

Ajax kan bij een mogelijk puntverlies van koploper PSV goede zaken doen in de strijd om de schaal. Volgende week treedt het ook gelijk aan voor de beker tegen AZ. “Voor de teleurgestelde spelers is voetballen in een klein stadion met fanatiek publiek lastiger. Gelukkig spelen we zondag gewoon thuis.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-boer-gelukkig-spelen-we-thuis/