Bonevacia blij met overstap naar Roda

Bron: www.ajaxupdate.nl

Roly Bonevacia verruilde Ajax onlangs voor Roda JC Kerkrade. De Limburgers huren de middenvelder tot het einde van het seizoen, waarna hij transfervrij is en een contract voor twee jaar zal tekenen.

De 21-jarige Bonevacia reageert tegenover Voetbal International opgetogen op zijn transfer. “Ik ben blij met de overstap naar Roda. Ik vind het een erg mooie club en ik zal de fans niet teleurstellen. Ik vind dat de club nu ook te laag staat, ik denk dat Roda zeker nog rond de tiende plek kan eindigen.”

“Ik ken een paar spelers uit mijn Ajax-tijd zoals Laurent Delorge, Mitchell Donald en Robbie Wielaert. Het is leuk om die jongens hier weer tegen te komen”, vervolgt Bonevacia, die bij Ajax nooit wist door te breken en vorig seizoen zonder al te veel succes op huurbasis voor NAC Breda uitkwam.

Roda JC-directeur Marcel van den Bunder is blij met de komst van Bonevacia. “We hadden Roly al langer in het vizier en we zijn blij dat hij uiteindelijk voor ons gekozen heeft. Zeker met het oog op de toekomst zijn we verheugd dat Roly voor tweeënhalf jaar aan Roda verbonden blijft.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2013/01/bonevacia-blij-met-overstap-naar-roda/