Laurent Delorge

Vergeten voetballer #30: Laurent Delorge

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. Deel 31 willen wij toewijzen aan een Belgische speler die helaas voor hem niet alleen bekend werd door zijn voetbalspel: Laurent Delorge

Delorge hoopt op promotie bij afscheid

Bron: www.ajax.nl

Ajax Zaterdag 1 speelt dit weekeinde het promotieduel voor een plek in de Topklasse. In het team van trainer Bart Logchies spelen diverse oud-profs. Een naam die in het oog springt, is die van Laurent Delorge, de bijna 35-jarige Belg die in het seizoen 2007-2008 nog met Ajax in de Eredivisie speelde. Voor hem wordt het duel met SteDoCo tevens zijn afscheid van het voetbal.

Warm weerzien bij Ajax-reünie

Bron: www.ajax.nl

Rond de topper Ajax - FC Twente organiseerden Ajax en Aegon voor de vierde keer in successie de Ajax-reünie. Mannen als Sjaak Swart, Jan Mulder, Klaas Nuninga en Gert Bals waren aanwezig om oud-ploegmakkers te spreken. Maar ook de jongere generatie was vertegenwoordigd door onder andere Dennis Gentenaar en Laurent Delorge.

Bonevacia blij met overstap naar Roda

Bron: www.ajaxupdate.nl

Roly Bonevacia verruilde Ajax onlangs voor Roda JC Kerkrade. De Limburgers huren de middenvelder tot het einde van het seizoen, waarna hij transfervrij is en een contract voor twee jaar zal tekenen.

De 21-jarige Bonevacia reageert tegenover Voetbal International opgetogen op zijn transfer. “Ik ben blij met de overstap naar Roda. Ik vind het een erg mooie club en ik zal de fans niet teleurstellen. Ik vind dat de club nu ook te laag staat, ik denk dat Roda zeker nog rond de tiende plek kan eindigen.”

Voorbeschouwing Roda JC – AFC Ajax

Bron: ajax1.nl

Aan woensdagavond gaan we geen woorden meer vuil maken. Zondagmiddig aanstaande treedt Ajax aan tegen nummer zestien en daarmee degradatiekandidaat Roda JC. Het team van Ruud Brood met daarin drie ex-Ajacieden: Mitchell Donald, Rob Wielaert en Laurent Delorge. Dit zijn niet de beste ex-Ajacieden. Opgeteld goed voor een dikke dertig optredens in het Amsterdamse tricot. Leidsman in Het Parkstad Limburg Stadion is Pieter Vink.

Delorge onzeker voor duel met Ajax

Bron: ajax1.nl

Voor Laurent Delorge komt het thuisduel tegen Ajax (zondag, 14.30 uur) waarschijnlijk te vroeg. De middenvelder kampt met een rugblessure en moest ook vrijdag de training aan zich voorbij laten gaan. ,,Op dit moment heb ik er geen gevoel over”, aldus trainer Harm van Veldhoven.

De mogelijke afwezigheid van Delorge is een streep door de rekening van Van Veldhoven, die in dat geval moet gaan schuiven binnen zijn elftal. ,,We wachten zaterdag nog even af, maar Laurent moet wel helemaal fit zijn”, aldus de coach die verder alleen Vincent Lachambre mist.

Subscribe to Laurent Delorge