Ajax meldde zich nog niet voor Praet

Bron: ajax1.nl

Anderlecht wil niets weten van een vroegtijdig vertrek van Dennis Praet. Ajax is naar verluidt een van de clubs die de opmars van de achttienjarige middenvelder van de Brusselaars nauwlettend in de gaten houdt. De regerend landskampioen van België benadrukt nog niets officieels te hebben vernomen uit Amsterdam. Dat meldt Voetbalzone.

“Als ze hem willen halen, zullen ze erg diep in de buidel moeten tasten”, zegt directeur Herman van Holsbeeck donderdag in het Gazet van Antwerpen. “Wij hoorden nog niets van Ajax en nog veel minder van Liverpool.” Ajax wilde Praet al ophalen toen hij nog in de jeugdopleiding van Racing Genk speelde. De aanvallende middenvelder koos toen echter voor een overstap naar Anderlecht, waar hij vorig seizoen doorbrak in het eerste elftal van paars-wit.

Scouts van Ajax zouden dit seizoen veelvuldig op de tribune zitten bij wedstrijden van Anderlecht, om de prestaties van Praet bij te houden. Het contract van Praet, die twee keer scoorde in zestien competitieduels voor Anderlecht, loopt nog tot de zomer van 2016 door.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-meldde-zich-nog-niet-voor-praet/