Cruijff: ‘Ajax gaat stapje voor stapje vooruit’

Bron: ajax1.nl

Johan Cruijff bracht dinsdag een bezoekje aan Ajax. De legendarische nummer veertien van de Amsterdammers bekeek het besloten oefenduel tussen Ajax en AS Trencin (1-1). Tegenover RTV Noord-Holland was hij lovend over de Amsterdamse club.

“Het gaat uitstekend met de club. We gaan stapje voor stapje vooruit”, reageerde Cruijff. “Er is een nieuw proces aan de gang. Op bepaalde onderdelen loopt het goed, op andere onderdelen nog niet. Er is veel verkocht, er staat een half nieuw elftal. Dan kan je ook niet verwachten dat je in één dag klaar bent.”

Cruijff zag dinsdag Jong Ajax oefenen tegen AS Trencin, de club van Tscheu La Ling. “Het idee is dat we gaan samenwerken met Trencin, de club van Ling.” In het verleden was er nog een grote rel in Amsterdam dankzij de inzet van de legende, maar Cruijff hoopt nu dat de rust is teruggekeerd op ‘De Toekomst’.

“Ik heb met de directie van Ajax gesproken”, bevestigt Ling. “We hebben koffie en gevulde koeken gehad. We gaan kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.” Over het verleden wilde Ling niet veel kwijt. “Er zit nu een nieuwe club mensen. Het is nu anders dan toen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/cruijff-ajax-gaat-stapje-voor-stapje-vooruit/