Transfer Janssen dreigt soap te worden

Bron: ajax1.nl

De transfer van Theo Janssen naar Vitesse is nog steeds niet afgerond. De club uit Arnhem bereikte vrijdag een akkoord met Ajax over de afkoopsom van 600.000 euro. Merab Jordania, die eigenaar is van de club, liet echter vrijdagavond weten dat hij niet meer dan een half miljoen wil neerleggen voor de middenvelder.

Janssens zaakwaarnemer, Rob Jansen, vertelde dat zondagavond tijdens Studio Voetbal. “Ik kan alleen maar hopen dat Vitesse het bedrag alsnog wil betalen,” zei hij. “Ajax heeft vorig jaar zo’n drie miljoen euro voor Janssen betaald. Zij vragen in onze ogen een reële afkoopsom. Theo zelf is bereid om bijna de helft van zijn salaris in te leveren. Op 100.000 euro laat je Theo lijkt mij niet lopen.

Ajax en Vitesse hebben tot vrijdagavond 24.00 uur de tijd om tot een akkoord te komen. Na dat tijdstip gaat de transfermarkt dicht. “Theo wil dolgraag terug naar Vitesse,” vertelde zijn belangenbehartiger. “Maar hij is ook een prof. Hij zal bij Ajax zijn best doen als de transfer niet doorgaat.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/transfer-janssen-dreigt-soap-te-worden/

Gegevens