Zure en geïrriteerde Janssen liegt heel vaak

Bron: ajax1.nl

Een chagrijnige Theo Janssen reageerde na afloop van het duel tegen AZ zeer geïrriteerd tegenover de NOS. De speler, die vandaag slechts acht minuten in actie kwam, weet dat hij dit seizoen minder aan spelen toe zal komen. Echter wil trainer Frank de Boer hem graag bij de selectie houden.

De afgelopen weken werd er veel geroepen over een eventuele transfer van de middenvelder naar zijn oude club Vitesse. “Ik lees en hoor van alles, maar op het moment is er niets rond. Ik niet rond, de clubs niet rond,” vertelde Janssen. “Vandaag was er wel een moment dat het even moeilijk voor me maakte. Op dit moment weet ik niet wat ik wil. Ik zat vandaag 82 minuten op de bank. En dan denk je, daar had ik moeten staan, daar hoor ik te staan.”

Janssen maakte de afgelopen weken al eerder zijn onvrede kenbaar. “Ik ben geen speler die graag op de bank zit, dat was vandaag ook duidelijk. Het wordt moeilijker en moeilijker. Het is niet aan mij, het gaat om de clubs nu. Ik heb tegen iedereen altijd gezegd dat ik ooit weer terug wil naar Vitesse. Dan denk je soms, is dit niet het juiste moment om te gaan.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/zure-en-geirriteerde-janssen-liegt-heel-vaak/