Smit: “Ajax moet water bij de wijn doen”

Bron: ajax1.nl

Samuel Armenteros lijkt het seizoen gewoon te beginnen bij Heracles Almelo, ondanks interesse van landskampioen Ajax. De Amsterdammers deinsden echter terug van de vraagprijs van 1,5 miljoen euro die Heracles voor de spits vroeg. Armenteros heeft nog een contract voor één seizoen in Almelo.

‘We hebben vorige week woensdag één keer met Ajax gesproken en daarna niets meer van die club gehoord’, aldus voorzitter Jan Smit. ‘Op zich is dat wel vreemd. Ik ga ervan uit dat degene die het eerste contact zoekt, ook bereid is om water bij de wijn te doen. Er zat een gat tussen vraag en aanbod, maar wat ons betreft is dat niet onoverbrugbaar.’

De Zweedse spits met Cubaanse roots wil niets liever dan een transfer naar Amsterdam, maar zijn geduld wordt behoorlijk op de proef gesteld aldus VI. Wellicht kan Jody Lukoki betrokken worden in de onderhandelingen. De negentienjarige buitenspeler van Ajax staat op het verlanglijstje van Heracles. Trainer Peter Bosz van de Almeloërs zou de rechtsbuiten graag aan zijn selectie willen toevoegen.

Foto: VI Images

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/smit-ajax-moet-water-bij-de-wijn-doen/