Van der Wiel: “Trots om voor Ajax te spelen”

Bron: ajax1.nl

Gregory van der Wiel heeft afgelopen maandag een uur lang minuten gemaakt bij Jong Ajax. De ploeg van Gery Vink speelde tegen Jong FC Twente om de Supercup voor Beloften. Samen met onder andere Christian Eriksen, Derk Boerrigter en Miralem Sulejmani verloor Jong Ajax de wedstrijd met 2-0.

Van der Wiel was bij dat hij weer een stap heeft gezet in de weg naar fitheid en hoopt dat door te kunnen zetten. Of hij fit genoeg is voor het duel tegen AZ, is nog niet duidelijk. “Hard trainen en minuten maken om goed op conditie te komen en helemaal top fit te raken. Verder weet ik het ook niet precies. Volgens mij was het nog niet de bedoeling dat Eriksen en ik zondag gaan spelen,” aldus de verdediger tegenover de NOS.

De international geeft aan dat hij goede hoop heeft en hard blijft trainen. “Ik moet sowieso fit zijn, om te spelen bij Ajax of bij een andere club. Ik zit bij de voorselectie van Oranje, maar ik zie wel of ik bij de definitieve selectie zit, dat is niet aan mij. Als ik zondag niet speel, waarom zou ik dan die woensdag wel spelen met het Nederlands elftal. Dat zou ik dus kunnen begrijpen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/van-der-wiel-trots-om-voor-ajax-te-spelen/