Ajax start 25 juni, 27 juni eerste open training

Bron: ajax1.nl

Aangezien de zomerstop voor Ajax zelf al begonnen is, wordt er alvast vooruit gekeken naar seizoen 2012/13. Op de officiële website van Ajax vertelt de club dat op 25 juni 2012 de Ajacieden voor het eerst bijeen komen. Hier zullen enkele fysieke tests en dergelijke gedaan worden. Twee dagen later zal op De Toekomst de eerste open training zijn.

Deze eerste trainingen zullen echter nog wel zonder de internationals zijn. In juli zullen in fases spelers terugkeren bij Ajax. Dat ligt er vooral aan wanneer hun land is uitgeschakeld op het Europees Kamioenschap. Na deze eerste training zal Ajax diverse wedstrijden spelen, met in de eerste week van juli de traditionele oefenstage in De Lutte.

Op zondag 5 augustus zal Ajax haar eerste officiële wedstrijd van het seizoen spelen. Het treed dan in eigen stadion aan tegen bekerwinnaar PSV voor de Johan Cruijff Schaal. Een week later staat het eerste competitieduel op het programma. Het competitieprogramma voor volgend seizoen is nog niet bekend gemaakt door de KNVB.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-start-25-juni-27-juni-eerste-open-training/

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Clubs: PSV, AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff