‘Ajax geïnteresseerd in Büttner’

Bron: ajax1.nl

Alexander Büttner staat in de belangstelling van Ajax. Dit bevestigde Frank de Boer tegenover De Gelderlander vanmiddag na de gewonnen wedstrijd tegen Vitesse. De linksback voetbalde toen hij elf jaar was al eens voor Ajax. Op dit moment heeft Büttner nog een contract tot juni volgend jaar. De landskampioen is al een tijdje in de weer met het zoeken naar iemand voor de linksbackpositie.

In een eerder stadium kwam ook de naam van AZ’er Simon Poulsen al voorbij. Nu dus ook die van Büttner. Niet geheel verrassend. De verdediger van Vitesse maakt een prima seizoen door. Een seizoen waarin hij al vijf keer het net wist te vinden.  Of Ajax ook direct tot actie zal overgaan wilde de succestrainer niet zeggen. “Daar ga ik niet over speculeren. Maar hij staat wel op een lijstje.”

Volgens Vitesse-trainer John van den Brom is Büttner zelfs al klaar voor Oranje. Zeker nu die positie in het Nederlands Elftal dun bezaaid is. “Er zijn niet zo veel goeie linksbacks en Alexander maakt een uitstekend seizoen door”, vertelt Van den Brom.

 

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-geinteresseerd-in-buttner/