Spartaans toptalent Melvin Vissers naar Ajax

Bron: ajax1.nl

Melvin Vissers van Sparta Rotterdam zal volgend seizoen in de jeugdopleiding van Ajax spelen. Dit meldt Ajax.nl. De net zestienjarige jeugdinternational zal gaan spelen in de B1 van de landskampioen. Zijn contract zal gaan lopen tot en met 2015. Veel van zijn toekomstige teamgenoten kent hij al van Oranje onder zestien jaar. Komende week zal hij hun bekijken bij de AEGON Future Cup.

Vissers werd op 11 februari 1996 geboren in Den Haag. Voor Sparta speelde hij voor ODB, VELO en Haaglandia. Qua geboortedatum zit het voor Vissers wel goed, hij is namelijk op dezelfde dag jarig als een ex-Ajacied. “Ja, dat weet ik wel”, zegt hij. “Rafael van der Vaart is een van mijn voorbeelden. Ook Iniesta en Xavi zijn voor mij helden.”

De aanwinst speelt bij voorkeur als offensieve middenvelder: “Ik ben meer van de passing dan van de goals. Andere kwaliteiten dan passing, zijn mijn snelheid en diepgang. Bij Oranje word ik overigens meer controlerend ingezet en dat gaat me ook goed af.” Wim Jonk is ook zeer positief: “Melvin is een technisch sterke speler. Hij heeft bepaalde eigenschappen, zoals veel diepgang en een goede traptechniek, die we graag bij Ajax zien.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/spartaans-toptalent-melvin-vissers-naar-ajax/