‘AEGON wil langer door met Ajax’

Bron: ajax1.nl

AEGON wil de samenwerking met Ajax verlengen. Dit zegt Jack van Gelder in het praatprogramma Studio Voetbal. De hoofdsponsor van de Amsterdammers is uitermate tevreden dat de rust binnen de club weer is teruggekeerd. Daarnaast vallen de prestaties na de winterstop ook zeer goed bij de verzekeringsmaatschappij.

Eerder gingen geruchten dat ze wilden breken met de club, omdat ook AEGON leed aan de bestuurscrisis van Ajax. Er zou namelijk sprake zijn van ‘negatieve publiciteit’. Inmiddels zijn ze tot een inkeer gekomen, aangezien negatieve publiciteit ook positief kan worden gezien. Volgens Van Gelder waren ze bij AEGON zelfs blij met deze aandacht.

Er is echter wel één ding dat de sponsor tevreden moet houden. Dat is namelijk het feit dat Marjan Olfers wat langer blijft zitten als lid van de Raad van Commissarissen dan haar voormalige collega’s. Olfers zorgde deels voor goede contacten tussen de club en de sponsor. Als de nieuwe RvC bekend wordt gemaakt, zal een opvolger voor haar benoemd worden.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/aegon-wil-langer-door-met-ajax/

Gegevens