”Wij hebben niet de vorm om ze kapot te spelen”

Bron: ajax1.nl

Ajax won vanmiddag redelijk eenvoudig van ADO Den Haag. De ploeg werd, mede door een vroege rode kaart, met 4-0 aan de kant gezet. Frank de Boer was niet helemaal tevreden over de wedstrijd en vond dat er meer kansen benut hadden moeten worden.

”Ik denk dat wij niet zo goed begonnen. De rode kaart verandert dan de hele wedstrijd. Daarna vond ik dat wij wel een goede periode hadden. Wij maken dan ook snel de 1-0.  Toen waren er nog mooie kansen voor Ajax, maar dan verzuim je te scoren. Als je 2-0 en 3-0 maakt dan is de wedstrijd gespeeld, maar dat hebben wij niet gedaan.”, aldus De Boer.

”Wij hebben niet de vorm om tien man voor de goal kapot te spelen. We gaan dan te veel lopen met de bal en verkeerde keuzes maken. We zoeken dan diepte terwijl we voor die honderd procent kansen moeten gaan.”

Sulejmani werd in de tweede helft uitgefloten door het eigen publiek: ”De fans mogen fluiten als een speler geen honderd procent geeft en ik vond ook dat Sulejmani op dat moment niet de dingen deed die hij moest doen. Ik denk dat dit een goede prikkel voor hem is geweest”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/wij-hebben-niet-de-vorm-om-ze-kapot-te-spelen/