Ronaldo lijkt Ajax-uit te moeten missen

Bron: ajax1.nl

De kans dat Cristiano Ronaldo zaterdag in actie komt voor Real Madrid, is klein. Volgens de club heeft de Portugese superster een verstuikte enkel overgehouden aan de recente wedstrijd tegen Atlético Madrid. Daarin zorgde CR7 voor twee doelpunten vanaf elf meter, maar werd hij ook enkele malen hard aangepakt door de verdedigers van Atlético.

Real won de stadsderby met 4-1 en zag later op de avond hoe Barcelona de boot inging tegen Getafe (1-0 nederlaag). Voor zaterdag is het echter zeer de vraag of José Mourinho opnieuw een beroep kan doen op ‘s werelds duurste speler. Maandag en dinsdag trainde de Portugese aanvaller niet vanwege de aanhoudende pijn aan zijn enkel.

Ronaldo was de enige afwezige tijdens de eerste oefensessies van de week. Real speelt over vier dagen uit bij Sporting Gijón en reist in de dagen erna naar Nederland, voor het laatste groepsduel in de Champions League. Ajax is daarin de tegenstander. Mocht Ronaldo eind deze week niet voldoende hersteld zijn, dan ligt het in de lijn der verwachting dat Mourinho besluit hem ook niet mee te nemen naar Amsterdam. Na Ajax-uit staat namelijk op het programma tegen Barcelona.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ronaldo-lijkt-ajax-uit-te-moeten-missen/