Jong Ajax verliest in laatste minuut

Jong Ajax heeft de competitiewedstrijd tegen FC Groningen maandagavond in de slotfase verloren (3-2). Het duel op sportcomplex Corpus den Hoorn bleef spannend tot de laatste minuut. Tom Boere was twee keer trefzeker, zo is te lezen in het wedstrijdverslag op Ajax.nl.

Jong FC Groningen trad op sportcomplex Corpus den Hoorn aan met drie spelers uit het eerste elftal; Luciano, Emil Johansson en Thomas Enevoldsen. Met een sterke formatie startte Groningen goed aan het duel en kwam het na negentien minuten spelen op een 1-0 voorsprong door Sicco Bouwer. Het doelpunt van de Groningse formatie kwam tot stand na een fout aan de Ajax-zijde. De Groningers profiteerden optimaal door een breedtepass van Ricardo Kip te onderscheppen en te scoren.