'Roma komt met bod van negen miljoen op Stekelenburg'

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Maarten Stekelenburg hoeft een overgang naar AS Roma nog niet uit het hoofd te zetten. De doelman van Ajax zag donderdag de clubs niet tot een akkoord komen, omdat de Amsterdammers de geboden vijf miljoen onvoldoende vond. De directeur van de Italiaanse club, Walter Sabatini, was donderdag in Amsterdam om te praten met Ajax en de zaakwaarnemer van Stekelenburg, Rob Jansen. Zelf kwam de sluitpost tot een akkoord, maar Ajax nam geen genoegen met vijf miljoen euro. Naar verluidt wil AS Roma vrijdag een definitief bod van naar verluidt tussen de acht en negen miljoen euro gaan bieden.

“De deal zit niet op slot”, zei technisch manager Danny Blind in De Telegraaf. “De Italianen bewegen nog. Ajax wacht op AS Roma. Het is duidelijk dat we Maarten sportief gezien liever niet kwijt willen. Aan de andere kant gunnen we hem de transfer. Maar we willen wel de juiste prijs voor zijn contract tot 2012 ontvangen. En dat is meer dan vijf miljoen euro.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114272/_Roma_komt_met_bod_van_negen_miljoen_op_Stekelenburg_.html

Gegevens

Onderwerpen: Zaakwaarnemer, Transfers, Keeper
Trainers: Danny Blind
Zaakwaarnemers: Rob Jansen