JOHAN CRUIJFF DREIGT MET OPSTAPPEN BIJ AJAX (UPDATE)

Bron: ajax1.nl

Het lijkt erop dat Johan Cruijff zijn functie als lid van de Raad van Commissarissen wil neerleggen als de belangrijkste aanbeveling, de benoeming van Tscheu La Ling als algemeen directeur, niet serieus wordt genomen binnen de vereniging. Er lijkt binnen de Raad van Commissarissen onenigheid te zijn rondom de kwestie Tscheu La Ling. De meeste leden van de nieuwe raad van commissarissen zijn het niet eens met de aanstelling van de oud-Ajacied als opvolger van Rik van den Boog.

Volgens ingewijden aan NUsport zouden uit verschillende gesprekken met La Ling zijn gebleken dat de huidige technisch directeur van de Slowaakse club Trencin te licht en niet betrouwbaar zou zijn. Johan Cruijff is het niet eens met deze constatering en dreigt daarom te stoppen met het hele Ajax-project als de aanstelling van La Ling niet gerealiseerd wordt.

Tot op heden verloopt de fluwelen revolutie verre van soepel. Op de Toekomst verloopt de integratie traag en door schrijnend gebrek aan overleg weet niemand waar hij aan toe is. De ingewijden spreken tegen NUsport over een ‘chaos’. Dennis Bergkamp en Wim jonk zouden daarbij zeer slecht bereikbaar zijn.

UPDATE:

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/johan-cruijff-dreigt-met-opstappen-bij-ajax/