‘Sergio Padt in belangstelling AA Gent’

Bron: ajax1.nl

Sergio Padt vervolgt zijn carrière wellicht in België. De jonge doelman, afgelopen seizoen gehuurd door Go Ahead Eagles, bevestigde tegenover De Stentor dat er belangstelling is van AA Gent. Hij zou dit seizoen nog een jaar door ‘The Eagles’ gehuurd worden, maar doordat hij zijn lopende contract bij Ajax niet wil verlengen, wil de club hem liever verkopen. Hij was vandaag dan ook afwezig bij de eerste training.

“Ajax had mij beloofd een betere aanbieding te doen. Dat deden ze niet, dus heb ik mijn contract niet tot medio 2013 verlengd. Ik hoorde van de belangstelling van AA Gent en maandagmorgen werd dat serieuzer.” vertelt de voormalig jeugdinternational tegenover de krant. Hij wil zelf eerst de onderhandelingen tussen Gent en Ajax afwachten voordat hij zelf gaat praten met de club.

Bij Go Ahead Eagles kan hij nog een seizoen eerste doelman blijven, in Gent zal hij tweede doelman worden. In Amsterdam is hij het verst verwijderd van een mogelijke selectieplaats, hij zou hier plaats moeten nemen achter de Maarten Stekelenburg, Kenneth Vermeer én Jeroen Verhoeven.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/sergio-padt-in-belangstelling-aa-gent/