‘Niet alleen Ajax in de race voor Mathijsen’

Bron: ajax1.nl

Als het aan Ajax ligt weten ze spoedig waar de toekomst van Jan Vertonghen ligt, aangezien meerdere club hengelen naar de diensten van de beoogde opvolger Joris Mathijssen. Nadat technisch directeur Frank Arnesen had gemeld dat de verdediger mocht vertrekken, heeft onder andere RCD Espanyol interesse getoond in de international. Dit weet de Duitse sensatiekrant Bild ons te vertellen.

De club van Mathijsen, Hamburger SV, heeft aangegeven niet te willen onderhandelen met clubs zolang de hoofdrolspeler in Zuid-Amerika is met het Nederlands elftal. “Bij een goed bod mag Joris weg”, aldus Arnesen. De oud-speler van Willem II en AZ zou naar verluidt voor ongeveer vier miljoen euro de Duitse club mogen verlaten.

Het is een publiek geheim dat Ajax zijn zinnen zet op Mathijssen mocht Vertonghen deze zomer Amsterdam verlaten. Ajax-trainer Frank de Boer heeft dit zelf ook eens toegegeven op een persconferentie. De twee kennen elkaar van het Nederlands elftal en zouden onderling een goede band onderhouden.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/niet-alleen-ajax-de-race-voor-mathijsen/