Ajax wil aanvaller Hysen vastleggen

Bron: ajax.bliep.nl

Ajax is samen met Fulham en Anderlecht geïnteresseerd in spits Tobias Hysén. De 29-jarige spits van IFK Göteborg lijkt zijn zinnen te zetten op een overstap naar de Belgische competitie, maar niet naar Anderlecht. Club Brugge, dat Björn Vleminckx al aantrok, is ook geïnteresseerd.

“Ik heb geruchten opgevangen dat Club Brugge geïnteresseerd is”, zegt Hysén aan Voetbalkrant.com. “Maar persoonlijk is er nog geen contact geweest. Ook mijn manager heeft nog niets verteld over een contact met Club Brugge. Op dit moment heb ik er nog niet over nagedacht, maar een transfer naar Club Brugge zou een mooie stap vooruit zijn. Ik moet realistisch zijn. Ik ben al 29 jaar en zal nooit in de Italiaanse of Spaanse competitie voetballen, maar een transfer naar België, dat zou al heel mooi zijn.”

Hysén heeft nog een contract tot medio 2013 en moet zo’n drie miljoen euro kosten. “Dat is toch veel geld voor iemand die bijna dertig jaar is”, stelt de Zweedse aanvaller vast. Het is nog onduidelijk of Ajax, Fulham, Anderlecht of Club Brugge dit bedrag willen betalen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.bliep.nl/article/ajax_114117/Ajax_wil_aanvaller_Hysen_vastleggen.html