Bij terugkeer maar één optie voor Van der Vaart

Bron: ajax1.nl

Rafael van der Vaart, momenteel uitkomend voor Tottenham Hotspur, is dit weekend voor even terug in Nederland. In Beverwijk, de streek waar de middenvelder opgroeide, houdt Van der Vaart een fanclubdag. Hierbij is hij natuurlijk zelf ook aanwezig en wordt tevens een jeugdtoernooi gespeeld.

De mogelijkheid is er voor kinderen om vragen te stellen aan hun favoriete held en dit leverde nu al merkwaardige antwoorden op. Zo vroeg een jongen naar zijn favoriete club: Real Madrid of Barcelona. De oud-speler van Real Madrid wist zich hier handig uit te praten door te stellen dat hij het geweldig heeft gehad bij Madrid, maar Barcelona wel de club is op dit moment.

Ook over Ajax werden de nodige vragen gesteld. De titel van de Amsterdammers van het afgelopen seizoen werd een grap genoemd door Van der Vaart en ook over een eventuele terugkeer sprak de smaakmaker van de Premier League zich uit. “Een terugkeer naar Ajax is natuurlijk wel een stap terug, aangezien de Nederlandse competitie gewoon minder is. Maar als ik terugkeer naar Nederland dan is Ajaxde enige optie.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/bij-terugkeer-maar-een-optie-voor-van-der-vaart/