Viktor Fischer voor 1,3 miljoen naar Ajax

Bron: ajax.bliep.nl

Ajax heeft Europees gerenommeerde clubs als Chelsea en Manchester City afgetroeft in de strijd om Viktor Fischer. De jonge Deense aanvaller speelt vanaf volgend seizoen in Amsterdam, waar hij uit wil groeien tot ‘één van de beste spelers van de wereld.

Fischer is afkomstig van FC Midtjylland, dat naar verluidt 1,3 miljoen euro bij mag schrijven op de rekening door het vertrek van de zestienjarige aanvaller. In Amsterdam tekent de jeugdinternational van Denemarken een meerjarig contract, meldt het Algemeen Dagblad.

Ajax was al enige tijd in onderhandeling met Fischer, die belangstelling wekte door aan de lopende band te scoren bij het nationale team onder zeventien jaar. Bij Ajax komt het toptalent twee landgenoten tegen die inmiddels de stap naar het eerste hebben gemaakt. Christian Eriksen (19) maakte vorig jaar zijn debuut en is inmiddels een vaste basisspeler, de eveneens negentienjarige Nicolai Boilesen maakte twee geleden zijn debuut in de hoofdmacht.

Fischer komt met grote ambities richting Ajax, zo maakte hij eerder duidelijk. “Mijn doel is om één van de beste spelers ter wereld te worden.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.bliep.nl/article/ajax_113982/Viktor_Fischer_voor_1_3_miljoen_naar_Ajax.html