Rob Been niet blij met Van den Boog

Bron: ajax1.nl

Rob Been, voorzitter van de ledenraad van Ajax, is alles behalve blij met Rik van den Boog. De voorzitter verzocht nadrukkelijk om rust bij de Amsterdammers. Toch kwam er afgelopen weekend weer een bericht naar buiten over de contracten van onder andere Jonk en Bergkamp. Die zouden eind juni aflopen en niet verlengt worden.

“We hebben als ledenraad het bestuur juist gevraagd om geen olie meer op het vuur te gooien”, liet Been tegenover AT5 weten. ”Of ik Van den Boog erop heb aangesproken? Daar doe ik geen uitspraken over”. Of Rik van den Boog eind juni zelf nog bij Ajax zit, is tevens onduidelijk. ”Er is een tijd van komen en een tijd van gaan”, liet hij eerder al doorschemeren.

Nadat De Telegraaf bekend maakte dat de contracten van Jonk, Jongkind, Bergkamp en Bryan Roy niet verlengt zouden worden, ontkende Ajax datzelfde bericht weer op hun eigen clubsite. “Van een aantal jeugdcoaches loopt het contract per eind juni af, waaronder Bergkamp en Jonk”, aldus de directeur. ”Ajax zegt het niet verstandig te vinden op dit moment, onder de huidige omstandigheden, contracten te verlengen.”

Foto: Afdb ~ Oscar

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/rob-been-niet-blij-met-van-den-boog/

Gegevens