Stekelenburg sluit vertrek niet uit

Bron: ajax1.nl

Het zou zomaar eens kunnen dat Maarten Stekelenburg zijn laatste officiële wedstrijd voor Ajax al heeft gespeeld. De momenteel geblesseerde doelman sluit een vertrek bij de Amsterdammers namelijk niet uit.

In gesprek met de NOS geeft Stekelenburg toe na te denken over een eventuele transfer. “Het zou zomaar kunnen dat ik mijn laatste wedstrijd voor Ajax al heb gespeeld. Je weet het nooit. Ik heb nog een éénjarig contract. Als er iets moois is, wil ik er wel over nadenken.”

Momenteel richt Stekelenburg zich volledig op de revalidatie van zijn duimblessure, die hem waarschijnlijk de rest van het seizoen aan de kant houdt. De sluitpost liep de blessure op tijdens een training, maar had niet verwacht dat het zo ernstig zou zijn als later bleek.

“Je krijgt als keeper wel vaker een bal verkeerd op je vinger”, aldus Stekelenburg, die nog een halfuur doorkeepte met zijn blessure maar inmiddels al geopereerd is. “De uitslag viel heel erg tegen.”

De 28-jarige Stekelenburg wordt de laatste maanden steeds vaker met Europese topclubs in verband gebracht. Zo hebben Juventus, AC Milan, Arsenal en met name Manchester United belangstelling voor de Ajacied.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/stekelenburg-sluit-vertrek-niet-uit/