Ajax A1 wint van FC Twente A1

Ajax A1 heeft de competitiewedstrijd tegen FC Twente A1 na een 1-0 ruststand met 3-1 gewonnen.Het was een ware topper op sportcomplex de Toekomst tussen Ajax, dat de minste verliespunten in de competitie heeft, en FC Twente dat op een derde plaats staat. De Amsterdammers kwamen na een klein kwartier dankzij een benutte strafschop door Ouasim Bouy op een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft kwam FC Twente in de 71ste minuut verrassend op gelijke hoogte. Verrassend want Ajax A1 was de bovenliggende partij. Er ontspon zich een leuke wedstrijd die een heel spannende slotfase kende. Jody Lukoki zette acht minuten voor tijd Ajax weer op voorsprong, 2-1. In blessuretijd gooide Lesley de Sa de wedstrijd definitief in het slot door de 3-1 aan te tekenen.Door de zege passeert Ajax A1 Sparta weer op de ranglijst, dat tot deze speelronde een wedstrijd meer had gespeeld.

Scoreverloop: 15. Bouy (pen) 1-0, 71. 1-1, 82. Lukoki 2-1, 90. De Sa 3-1

Opstelling Ajax A1: Warner Hahn, Ruben Ligeon, Stefano Denswill, Nicolai Boilesen, Mitchell Dijks; Joeri de Kamps, Ricardo Kip (Youssef Fennich), Ouasim Bouy (Fabian Sporkslede), Lesley de Sa, Tom Boere (Terell Ondaan), Jody Lukoki