Busreis Anderlecht - Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Reis mee met De Meersche Helden en de AFCA Supportersclub naar Brussel om ons Aller Ajax te steunen in de Europa league, tegenstander is deplaatselijke RC Anderlecht. Voor slecht 50 euro in een Royal Class bus metslechts 40 zitplaatsen en een paar tafels om een kaartje te leggen. Ben je lid van de AFCA Supportersclub dan krijg je vijf euro korting, deze krijg je van ons terug in de bus na het laten zien van de lidmaatschap kaart van de AFCA Supportersclub. Blikjes fris en bier voor slechts een euro en andere alcoholische mixen voor slechts twee euro.

Het vertrek is op donderdagmorgen 17 februari om 06.00 uur, aangezien dewedstrijd al om 19.00 uur is zullen we rond 24.00 uur weer terug inAmsterdam zijn. We vetrekken vanaf het supportershome, en uiteraard zullen we daar ook weer worden afgezet. Er is een alternatieve opstapplaats bij de Mc Donalds/AC restaurant aan de A27 bij Oosterhout zuid, afslag 17.

Boek nu om zeker te zijn van een plaats in de bus. Uiteraard moet je zelf zorgen voor een wedstrijdkaart, zorg ook voor een geldig legitimatiebewijs.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/content/busreis-anderlecht-ajax