Ajax heeft gewonnen

Bron: www.ajax1.nl

Met de zeven oud-spelers in de ledenraad is een topje van de ijsberg zichtbaar geworden. Ik doel hiermee op alle knowhow waarover Ajax kan beschikken. De groep van zestigers, vijftigers, veertigers en dertigers. Vier generaties voetballers die allemaal Ajax willen ondersteunen.

Een groep die het bestuur en de directie bij kan staan als straks de goede beslissingen genomen moeten worden. Daar is geen haast bij. Eerst zal alles binnen en rond Ajax goed geanalyseerd moeten worden om zo tot de juiste keuzes te komen. Daarom zal tijdens de tweede seizoenhelft vooral veel achter de schermen moeten gebeuren, om zo alle aandacht bij het eerste elftal te houden. Intussen moet er wel gezorgd worden, dat voor de nieuwe competitie op elk onderdeel alles startklaar staat.

In dat proces moet iedereen zijn rol nemen, waarbij ieder z'n kwaliteiten optimaal worden benut. Mijn gedeelte is wat dat betreft duidelijk. Ik ben de man van de techniek, het positiespel en de speelstijl. Daar zal ik de komende maanden ook op gefocust zijn.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/content/ajax-heeft-gewonnen

Gegevens

Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff