Zeven nieuwe leden in de ledenraad

Bron: www.ajax1.nl

Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) zijn dinsdagavond de acht verkiesbare zetels voor de Ledenraad verdeeld. Er werden zeven nieuwe leden aan de Ledenraad toegevoegd. Dick Schoenaker, Peter Boeve, Dick de Groot, Barry Hulshof, Keje Molenaar, Aron Winter en Co Meijer werden gekozen. Ruud Haarms werd herkozen.

Er werden door de leden van Ajax in totaal 301 stemmen uitgebracht. Vier stembiljetten werden ongeldig verklaard, waardoor er uiteindelijk 297 geldige stemmen zijn uitgebracht. Edo Ophof trok zich eerder op de avond terug als verkiesbaar lid. Hij was wel bij de ALV aanwezig.

De Ledenraad bestaat in totaal uit 24 afgevaardigden van de stemgerechtigde leden, geen deel uitmakend van het bestuur. Zij worden gekozen door de ALV. De leden van de Ledenraad zijn gekozen voor een zittingsduur van drie jaar. De Ledenraad komt ongeveer zes keer per jaar samen. De agenda van vergaderingen van de Ledenraad, die veelal steeds dezelfde onderwerpen bevat, wordt van te voren vastgesteld in overleg tussen de Ledenraad en het bestuur.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/content/zeven-nieuwe-leden-de-ledenraad