Update: 'Transfer Emanuelson naar Wolfsburg onzin'

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Urby Emanuelson kan zijn loopbaan mogelijk voortzetten in de Duitse Bundesliga. Volgens Voetbal International is de Ajacied, die na dit seizoen transfervrij is, op weg naar VfL Wolfsburg. Onbekend is of Steve McClaren de linkspoot in de winterstop al wil halen, of gaat wachten tot de zomer. Dan kan Emanuelson gratis overstappen.

De international lijkt Wolfsburg wel te zien zitten, daar hij eerder aangaf dat een Europese topclub te hoog gegrepen was voor hem. “Ik wil nu een tussenstap maken, zoals Rafael van der Vaart en Nigel de Jong dat deden toen ze naar HSV gingen”, zei Emanuelson vorige week. “Daarna kan ik gaan kijken waar mijn plafond ligt. Spanje lijkt me het mooist, maar mijn perspectieven om me verder te ontwikkelen als voetballer zullen de doorslag geven.”

De 24-jarige Emanuelson speelt sinds het seizoen 2004/05 in het eerste van Ajax en werd in de afgelopen weken ook al genoemd bij clubs uit Italië en Spanje. McClaren kent de linkspoot nog van zijn tijd bij FC Twente en denkt dat Emanuelson zijn ploeg verder kan helpen. Wolfsburg staat momenteel teleurstellend twaalfde in de Bundesliga.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113304/Update___Transfer_Emanuelson_naar_Wolfsburg_onzin_.html