Sulejmani blijft geloven in doorbraak bij Ajax

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ook in zijn derde seizoen bij Ajax heeft Miralem Sulejmani nog niet weten te overtuigen, maar hij geeft de moed niet op. "Ik blijf geloven dat ik nu echt zal doorbreken bij Ajax", vertelt hij aan NUsport.

Nu hij helemaal fit is, hoopt de Serviër op oude tijden. Op de Sulejmani van sc Heerenveen. "Ik ben heel ambitieus om dat weer te worden. Ik wil doelpunten maken en assists geven. Vooral voor de Ajax-fans. Die hebben me nooit laten zakken. Als ik er straks een paar maak, dan blijven de goals komen en zal alles goed gaan."

Sulejmani speelt dit seizoen meer dan hij had verwacht. Vanwege de slechte vooruitzichten wilde hij graag verhuurd worden aan West Ham United en zei hij wat onhandige dingen over trainer Martin Jol. Daar wil hij nu niet meer aan denken en over praten. "Ik heb een goed gesprek met de coach gehad. Hij zei dat ik een kans zou krijgen en heeft woord gehouden. Al heb ik het ook zelf afgedwongen. Nu hebben we een goede communicatie." (tekst: Voetbalprimeur).

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113027/Sulejmani_blijft_geloven_in_doorbraak_bij_Ajax.html

Gegevens